Szolgáltatások

Az uszoda folyamatos üzeműnek tekinthető a két hónapos nyári leállást figyelmen kívül hagyva, vagyis adott év január 01-től június 15-ig, valamint szeptember 01-től december 31-ig üzemel.

Az uszodai tevékenység alapvetően háromtípusú munkára tagozódik. A délelőtti órákban intézményi úszásórák vannak, a kora délutáni órákban edzések és úszásoktatások, az esti időszak pedig a lakosságé, amikor is az úszás mellett szaunázni és gőzfürdőzni is lehet. Egyéb foglalkozásokkal is igyekszünk kihasználtabbá tenni az uszodát, úgymint aquafitness-, vízi gyógytorna-, babaúszás-, vízhez szoktatás foglalkozások, amely tevékenységek heti rendszerességgel folynak. A felsoroltakon kívül lehetőséget biztosítunk gyógyúszásra kedvezményes feltétellel, valamint igény szerint masszázs, és pedikűrszolgáltatás is működik uszodánkban. Az uszodában két úszóegyesület kapott helyett akik napi rendszerességgel tartják az edzéseiket.

Az uszoda sokszínű életét kedvező árfekvésű belépőjegy árainkkal szeretnénk továbbra is vonzó kikapcsolódási helynek megtartani a város vérkeringésében Kedvező árakkal várjuk a nagycsaládosokat, valamint a Hatvan kártyával rendelkezőket. Az uszoda a mozgássérült látogatókra is igen nagy hangsúlyt fektet. Ennek érdekében rendelkezünk mozgássérült öltözővel és speciális székkel ami a vízbejutást biztosítja a mozgássérült emberek részére.